Cafetaria – Catering Ridderhof een Ouderwets Ambachtelijke Snackbar!

Lisa (29) en Joyce (24) Lu zijn per 1 Februari 2019 de nieuwe eigenaars van Cafetaria Catering Ridderhof aan de Venneperweg 655 in Nieuw Vennep.

Familie Lu

De familie Lu en met name de zusjes Lisa en Joyce nemen het roer over. Een ervaren hardwerkende horecafamilie met een enorme drive en zakelijke inzicht. Bij Lisa is de horeca met de paplepel ingegoten, en Joyce heeft onlangs haar Hoge Hotel School afgerond en is klaar voor het echte werk.

Geschiedenis

Ridderhof is een echt familie bedrijf. De Familie van den Berg is de snackbar in 1976 begonnen. In 1980 nam de Familie Oudhuizen de cafetaria over. Het is een traditie geworden dat het een echt ambachtelijke familiebedrijf blijft nu de zusjes Lu het stokje hebben overgenomen.

Ambachtelijk lekker

Cafetaria Ridderhof is de enige snackbar in Nieuw-Vennep dat een zelfstandig bedrijf is en niet is aangesloten bij een formule. Ouderwets Ambachtelijk houdt in dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Daarom snijden, kruiden, marineren en rijgen we alles zelf. Wij gebruiken het vlees van de ambachtelijke slager. Niet alleen de sauzen voor de saté maar ook de speciale saus, volgens het geheime recept van de oude eigenaars, maken wij zelf.

Dit alles proef je terug in onze producten!

Lisa-en-Joyce-Lu-de-nieuwe-eigenaars-van-Cafetaria-Catering-Ridderhof-aan-de-Venneperweg-655-in-Nieuw-Vennep.
Cafetaria-Catering-Ridderhof-Nieuw-Vennep

Bekijk hier het artikel in het Witte Weekblad – Ridderhof in nieuwe handen